Viskestykker
lampen som gav inspiration. det færdige resultat, et tosidet viskestykke. Strop i begge ender. Brikvævet strop, der "snakker med lamperne".
Alle disse viskestykker er med 16/2 trend og bomuld/hær strikkegarn fundet i en genbrugsbutik.
Et dejligt viskestykke i halvdrejl med bomuldstrend og hør i isletten.
Stropper og stribe, der "snakker sammen" Striberne er vævet i modsat retning af stykkerne omkring striben.
Et viskestykke vejrer i vinden. 100% bomuld Stroppen er kumihimo-vævet, også i bomuld. Vævet i 2/2 kipper med forstærkede kanter. Blødt og velsugende viskestykke.
Let og luftigt bomulds viskestykke. Stropperne r båndvævet i 100% bomuld. Vævet i 3/1 kipper der giver en for- og bagside. Et viskestykke i glade og lette farver.
Tre på stribe - med striber og tern - i 100% bomuld og i kipper De ser flotte ud ved siden af hinanden Stropperne er vævet p Maru Dai'en De måler ca. 52 x 80 før vask.
Viskestykker i farveeffekt og båndvævede stropper i 100 % bomuld Viskestykker i farveeffekt vævet i 2/2 kipper med panamakanter og båndvævet strop. Lille viskestykke med indvævet strop. 100% bomuld. Bomuld, med indvævet strop
Indvævede stropper Bomuld og cottolin, juleviskestykker 2007 Bomuld, køkkenhåndklæde med indvævet strop Hør og bomuld, "Pag-viskestykke"
Bomuld, viskestykker og køkkenhåndklædde Bomuld Bomuld Bomuld
4 forskellige bomuldsviskestykker på samme trend En hyggelig beskæftigelse at lave stropper til viskestykkerne på Maru Dai'en. Nærbillede af et bånd på vej til at blive viskestykke-stropper. En hånddrejet Maru Dai, så glat og finpudset, at jeg har måttet "bremse" trådene ved at sætte tape på kanten af dækket. Vægtene er gamle filmtutter fyldt med blyvægte fra en fiske- og jagtforretning. Vægtposen i midten er en stofpose med småsten i.
En hånddrejet Maru Dai og en enkel model lavet af krydsfiner og lister. Begge modeller er meget brubare i  hver sin højde. 3. klasse, 22 elever, i fuld gang med at lave bælter, armbånd og taskehanke på hver deres Maru Dai Bomuldsviskestykker, hvid med 2 grønne farver i striberne.Stropperne er vævet på Maru Dai'en i samme farver som striberne i viskestykket.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite