Efter lang tids "stilstand", har jeg endelig lagt nye billeder op på nogle af mine sider.
Samtidig ligger der flere ting på min "vævehylde" som er til slag: viskestykker i flere forskellige udgaver, tørklæder i flere skønne kvaliteter, karklude mv. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis ud har brug for en gave....
Der vi komme billeder af hvad jeg har til salg på siden"Salg" i nærmeste fremtid, men indtil da, skriv blot så finder vi frem til noget.
Disse lamper hænger i vores store spisekøkken og har givet inspiration til nye viskestykker. Cirklerne er hhv. hvide og sorte på hver sin side og de røde linjer skal "ligne" ledningen, lampen er hængt op i. En brikvævet strop skulle der jo til for at fuldende arbejdet. Stroppen er designet således at den også "snakker med lamperne".
Hvem kender ikke det at en almindelig papirsserviet er stiv og fyldt med trykfarve? Jeg gør, og det ville jeg ændre på, og så gik jeg i gang med at væve bomuld/hør mundserviietter - det duer.
Bomuld i trend og islet. To puder i bomuld og hør og en pude i 100& bomuld. 2 i en serie. 3 i en serie.
Trenden er bomuld og islet hør.
3 i en serie.
Boumld og hør.
Ringslynge til en lille pige. Garnet er 100 % merc. bomuld og møsntret er med hjerter.
 
5 nye puder til min blå sofa og mit blå billede på væggen. Alle puderne er vævet i 16/2 bomuld.
Påsken 20125 bød på helt nye viskestykker. De er med bonuld i trend og hør i slet og vævet på "den anden led". Det betød at jeg måtte indvæve stroppen, hvilket gav et helt fint udtryk. Viskestykket til venstre er 100% bomuld, mens de to andre er 50% bomuld og 50% hør - skønne kvaliteter begge to.
 
Jeg kunne ikke lade de røde farve ligge, måtte lave et tørklæde i samme mønster som det grøn/blå, og det er jeg glad for. Det er også super blødt og fremstår kraftfuldt og elegant. Garnet er af samme kvalitet, sachmere, der kommer fra Italine.
Endelig  kunne jeg igen tage uldne tørklæder af min væv. Efter i flere år at have manglet lige den rigtige blå farve, fandt jeg den i Italien og valgte derefter at redefinere mit "Designkirsten"-tørklæde til en 2015-version.
40,5 x 190 cm, i dobbeltvævning på 3 partier i to-trådet ultarblødt cashmere uldgarn.
Det ene af to nye silke/bambus tørklæder. De er utrolig bløde og lækre. Kan ses/købes d. 14 - 16 november på Kongnes Port Vagt i Kolding.
Ring eller skriv, hvis du kunne tænke dig et kursus, eller kunne tænke dig at deltage i et af de to årlige kurser, jeg laver sammen med en gruppe vævere i trekantsopmrådet.
Så er de nyeste 6 viskestykker kommet af væven. De er inspireret af en bog:" UNBOSS", skrevet af bla. Lars Kolind.
Hvert viskestykker har en kontrastfarve som stribe og også en strop vævet på min Maru Dai i samme kipperligenende mønster.
Tak, Sydvestjysk Vævekreds, for et skønt besøg i dag d. 6/4 2013. Kom bare igen!
 
Endeligt et nyt viskestykke.
Et lyst og let viskestykke i 100% bomuld.
3. og sidste udgave af juleviskestykkerne fra 2012.
100% bomuld i varme røde farver med et tvist af grønt.
1. udagve af juleviskestykkerne 2012, stadig på væven.
2. udgave af juleviskestykkerne 2012, stadig undervejs på væven.
4 dejlig "fede" velourhåndklæder i min favoritfarve. Bomuld i både trend og islet.
 
Endelig: Nyt kamera og nye viskestykker til køkkenet.
Se mere på siden: Viskestykker

En dug inspireret af farverne og stemningen i Blåvand.
Dugen er i 100% bomuld og sat op i uligesidet drejl. Der er intet system i striberne - nok den sværeste trend jeg længe har lavet.

Aftenstemning dæmper dugens farver lidt ned. I vinterdagslys kommer farverne tydeligt frem. En mængde forskellige blå nuancer, der skifter parti, hver gang en ny farve danner ny stribe.

Dækkeservietter i bomuldstrend og med papirgarn i hvid/grå/rosa farver. Bindingen er såldrejl, som giver muligheder for små tern.

Grå, sort og hvid passer godt sammen. Dækkeservietten tæt på.

Dækkeservietter i bomuld og hør. Den lysegrå hør lyser flot op på den grå bomuldstrend.

Dækkeservietterne gør sig godt på et lyst bord med mørks service. gråt og sort ser flot ud sammen. Dækkeserivietten tæt på. Bindingen er såldrejl.

Blå bomuldstrend med blå og grønne hørgarner til islætten gav denne flotte og strålende dug.

Væveteknikken er drejl i to partier.

Dugen set fra "bagsiden" men lige så flot som "forsiden", vil jeg mene. Retside-ternene tæt på. Bagside-ternene tæt på.

Endelig blev denne dug færdig. Den har været lang tid undervejs, men resultatet belønner anstrengelserne. Se mere på siden: " Til Bordet"

Dejlige kraftige køkkenhåndklæder i hør og bomuld.
Se mere på siden: "Håndklæder"
En sommerbordløber i bomuld og hør.
Se mere på siden: "Til bordet".
Til min fødselsdag ønskede jeg mig et nyt ur til min vævestue. Det endte med at blive et ganske særligt ur.
Se hele fremstillingsprocessen på siden: "Ved væven".
Dækkeservietter i sommer/vinter binding.
Se mere på siden: Dækkeservietter.

Thomas ønskede sig nogle nye viskestykker i farveeffekt, magen til et tørklæde jeg havde vævet til ham. Det blev til 6 stk. i 100% bomuld, kvadratiske med båndvævet strop i hjørnet.

Burettesilke i trenden i to blå farver og shappesilke i isletten. I tørklædet er der små grønlandske perler som giver et spændende spil i tørklædet, der nu skinner og glimter diskret.

Et juletørklæde vævet mens jeg i november 2009 var på Konges Port i Fredericia. Striber på langs på den ene side og striber på tværs på den anden side i 100% bambusgarn.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite