Tørklæder
"Designkirsten"-tørklædet i 2-trådet cashmere uldgarn fra Italien. Ddobbeltvævet på tre partier
40,5 x 190 cm og ultra blødt
Vidunderligt blødt alpacatørklæde. Skotsk uld og kamgarn i en dropdrejl. løst sammenslået i isletten, giver det lidt åbent mønster. Fastere sammenslået giver et tydeligere mønster.
Inka-sjal i 5 klare farver. Kamgarnsuld. Silke og viskose i trenden samt mohair med shappesilke i isletten. fantastisk luftigt og blødt. Baby-alpaca i tre farver. Blødt og varmt hele året. Valket skotsk uld,selv hjembragt fra Lochcarron væveriet i Borderland.
Mohair og silke i dette luftige tørklæde. Bomuld og hør med en kipperbinding giver dette lette blå tørklæde.
Silketørklæde med perler. 100% bambus med striber på langs og tværs. Dejlig blødt bambustørklæde. Let og luftigt, men også varmt og smukt silketørklæde.
Ddet flagrer næsten af sig selv i en let brise. Silketørklæde med uldcrepe i isletten, der giver en rynkekvalitet efter vask. Bouclé silke med en blød silke som både trend og silet. Varmt og kraftfuldt silke tørklæde med bambusgarn som striber.
To tørklæder på en trend: det venstre er vævet med en lys bambusgarn i isletten, mens det højre en vævet med en mørkere blå i isletten - to helt forskellige resultater, der er lige smukke. For og bagside er forskellige på dette ternede tørklæde. Det er vævet af 100% bambusgarn der falder og oppfører sig som silke, men er  100% vegetabilsk. Et nærbillede af et smukt og meget blødt bambustørklæde i hvid trend og trøffelbrun isletten. Et stort men meget blødt bambustørklæde. Skøn kvalitet, varmt og let på sammen tid.
2 skønne bløde og lette silketørklæder var klar til udstillingen i Kongens Port, november 2008. Det ene er 180 cm. langt og i en varm rød glød, mens det andet er 210 cm. langt og mest lysserød i farven. Kamgarnsuld tørklæde, dobbeltvævet Kamgarnsuld tørklæde, dobbeltvævet To bløde blå nuancer i bomuldsgarn i trend samt en mørk blå chenillegarn som islæt gør at dette tørklæde  smyger sig blødt om halsen.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite